Upoznajte RECOM!

U ovim vremenima masovne proizvodnje jedna stvar postaje sve važnija, a to je naglasak na posebnosti i individualnim karakteristikama svakog proizvoda. U poslovnom svijetu imati prepoznatljiv vizualni identitet, znači biti jedinstven i izdvojen iz mase. U skladu s našom tradicijom i kvalitetom izrade notesa, rokovnika i kožne galanterije, te širokom paletom promo artikala i poslovnih poklona, mi vam možemo pružiti ono što je danas najvažnije, a to je prepoznatljivost.

Fleksibilnost koju nam omogućava vlastita proizvodnja, dozvoljava nam da u skladu s vašim zahtjevima dovedemo sve vaše ideje do realizacije na obostrano zadovoljstvo. Svjesni smo činjenice da vaša poslovna reputacija ovisi i o proizvodima, koje mi isporučujemo. Mi nećemo biti zadovoljni ukoliko to niste i Vi - naši kupci!

RECOM d.o.o. je osnovan 1992. godine i od tada se razvio u najvećeg hrvatskog proizvođača notesa, rokovnika i kožne galanterije, i u jednog od najvažnijih i najvećih proizvođača u regiji sa najraznovrsnijom proizvodnom ponudom i mogućnostima dorade.

Iz naše proizvodnje možemo vam ponuditi notese, dnevnike, planere i rokovnike različitih boja, dimenzija, dizajna i materijala, te potpunu ponudu poslovne kožne galanterije. Svaki predmet, koji izađe iz naše proizvodnje načinjen je vještim rukama naših majstora kombinirajući najfiniju kožu i materijale, sa vrhunskim dizajnom. Svi proizvodi mogu biti načinjeni u potpunosti prema vašim zahtjevima i potrebama.

U primarni proizvodni program RECOM-a ulazi i tisak i tvrdi uvez. Jako smo ponosni na našu bogatu ponudu promotivnog materijala - tehnologija, olovke, upaljači, kišobrani, uredski pribor, torbe, vrećice, kape, šilterice, tekstil - preko 5.000 promo artikala! Naša proizvodnja je u potpunosti opremljena sa svim strojevima za dotisak Vašeg logotipa ili dizajna na proizvod - sitotisak, digitalni tisak, gravura, foliotisak te suhi žig nam omogućuju da u potpunosti ispunimo Vaše zahtjeve za personalizacijom, te na taj način dobivate zaista poseban poklon za sebe, prijatelja ili poslovnog partnera.

Ponosni smo vlasnici certifikata ISO 9001:2008 (Sustav upravljanja kvalitetom) i FSC CoC® (Forest Stewardship Council® – potvrđivanje lanca brige za održivi razvoj svjetskih šumskih resursa, šumskih ekosustava i ekološke ravnoteže).

Svi naši proizvodi spoj su kompleksnog procesa, koji uključuje primjenu tradicionalnih vještina ručnog rada i upotrebu najmodernijih tehnologija. Proizvodnja artikala iz naših kolekcija notesa, rokovnika, dnevnika, planera i kožne galanterije, od dizajna do krojenja i šivanja kožnih dijelova, te dotisak tih proizvoda i reklamnih artikala, u potpunosti se odvijaju u prostorima Recoma.

Naši proizvodi napravljeni su da traju.

Izbor je na vama – RECOM!

TIM

ZAPOSLENJE U RECOMU

Trenutno nema aktivnih natječaja za posao.

CERTIFIKATI

 • ISO 9001 : 2015

  Ponosni smo vlasnici certifikata ISO 9001 : 2015, kojim se potvrđuje da je tvrtka RECOM d.o.o. uspostavila SUSTAV UPRAVLJANJA KVALITETE, i to u opsegu:

  • veleprodaje kožne galanterije i promotivnog materijala
  • tiskarskih usluga i usluga dorade tiskarskih proizvoda

  Recom ISO certifikat
 • FSC CoC® (Forest Stewardship Council®)

  Ponosni smo vlasnici certifikata FSC CoC® (Forest Stewardship Council® – potvrđivanje lanca brige za održivi razvoj svjetskih šumskih resursa, šumskih ekosustava i ekološke ravnoteže).

  Recom FSC certifikat